top of page

VSTUPENKY V PRODEJI!

Drazí milovníci divadla, prodej vstupenek na 15. ročník Dream Factory Ostrava startuje PRÁVĚ TEĎ!


Konečně nastal ten moment, kdy Továrna na sny dochází svého naplnění, totiž že vám zase může začít plnit vaše divadelní sny! Zatím jsme tedy ve fázi příprav a těšení se. To faktické plnění snů samozřejmě nastane až během festivalu samotného od 25. května.


Ale prvně je třeba obstarat vstupenky. Ty můžete stejně jako v minulých letech zakoupit online i osobně.


OSOBNÍ PRODEJ VSTUPENEK

Osobně vstupenky zakoupíte na pokladně Divadla Petra Bezruče ve standardních otevíracích hodinách - to je od pondělí do pátku od 9. do 18. hodiny. Upozorňujeme však, že nás čekají Velikonoční svátky a na Velký pátek a Velikonoční pondělí bude pokladna uzavřena. Platba je zde zatím možná pouze.


V Divadle Petra Bezruče si také budemoci vyzvednout vstupenky, které si zarezervujete na našich webových stránkách. Tato online rezervace má během Velikonočních svátků platnost 7 dnů. (Po 12. dubnu se vracíme ke klasické lhůtě platností rezervací 3 dny.)


ONLINE PRODEJ VSTUPENEK

Vstupenky na všechna festivalová představení můžete zakoupit také online kliknutím na tlačítko VSTUPENKY u každého představení. Váš nákup je možno zaplatit pomocí platebních karet VISA a MasterCard, služby Apple Pay a Google Pay.


Pokud byste potřebovali s nákupem vstupenek poradit, můžete nám zavolat na tel: ‭+420 605 268 799 nebo napsat na e-mail vstupenky@dfov.cz a my vám rádi poradíme.


Přejeme vám úspěšný lov vašich vysněných vstupenek a těšíme se na viděnou!


bottom of page