top of page

PRODEJ VSTUPENEK JIŽ ZÍTRA

Drazí milovníci divadla, prodej vstupenek na 14. ročník Dream Factory Ostrava startuje již zítra, v pondělí 11. dubna 2022! Stejně jako v minulých letech si vstupenky budete moci koupit online i osobně.



OSOBNÍ PRODEJ VSTUPENEK

Osobně vstupenky zakoupíte na pokladně Divadla Petra Bezruče ve standardních otevíracích hodinách od pondělí do pátku od 9. do 18. hodiny. Platba je zde možná hotově nebo platební kartou.


V Divadle Petra Bezruče si také bude moci vyzvednout vstupenky, které si zarezervujete na našich webových stránkách. Tato online rezervace má platnost 3 dny.


ONLINE PRODEJ VSTUPENEK


Vstupenky na všechna festivalová představení můžete zakoupit také online kliknutím na tlačítko VSTUPENKY u každého představení. Aktuálně je možno zaplatit váš nákup pomocí bankovních aplikací vybraných bank a zjedodušeným bankovním převodem. V blízké době bude zprovozněna platba platebními kartami VISA a MasterCard.


Platba pomocí bankovní aplikace není nic těžkého a pravděpodobně ji už běžně využíváte.​Na obrázku níže je proces platby znázorněn v jednoduchých pěti krocích. Pokud byste však přece jen potřebovali s nákupem poradit, můžete nám zavolat na tel: ‭+420 704 506 589‬ nebo napsat na e-mail vstupenky@dfov.cz a my vám rádi poradíme.



VÝHODNÉ NABÍDKY PRO MILOVNÍKY DIVADLA


Už druhý rok nabízíme pro festivalové nadšence množstevní slevy, díky kterým můžete vstupenky na festivalová představení získat za poloviční cenu! Jak na to?

  • Kupte si vstupenku na 3 nebo 4 různá představení z hlavní programové linie a získáte slevu 30 %.

  • Při zakoupení 5 a více vstupenek na různá představení z hlavní programové linie získáte slevu 50 %.

A to se vyplatí!



bottom of page