top of page

PORUBSKÁ DIVADELNÍ JÍZDA POKRAČUJE

Po zdárném čtvrtečním zahájení naše okupace Domu kultury Poklad pokračuje, a tak jsme včera mohli navázat pátečním trojbojem!


Ten sestával z promítání inscenace Depresivních dětí toužících po penězích koncipované pro živý filmový stream (Memento) Mor v kinosále; pak následoval brněnský útok na všechny smysly, kdy nás Husa na provázku se svým Vykouřením nejdřív čichově omámila, pak nám vytřela zrak, a nakonec jsme se doslechli, co by nás ani v nejmenším nenapadlo, že by soudní lidé vypustit z úst... až nás při děkovaččce zvedli ze sedadel. A tím nejvíce atakovaným šestým smyslem byl ten, který využíváme pro rozumné uvažování.


To Kluci, co spolu chodí, nás v rámci svého Šmejdění po divadelním baru atakovali také, i když trochu jinak: jejich cílem byly zejména bránice publika, a jak už to tak u nich bývá, došlo i na fyzické výpady do řad diváků. Nikdo však nebyl zraněn, jejich interaktivní kontaktáž byla jako vždy něžná a laskavá. Podrobnější průběh druhé festivalového dne je k vidění na fotkách Maxima Bajzy, Ondřeje Durczaka a Lukáše Horkého.



bottom of page